2011 m. liepos 8 d., penktadienis

Svetainių kūrimas

Internetinių svetainių turėjimas, savo veiklai reklamuoti ar pateikti informaciją, jau tapo būtinybe. Vartotojai vis daugiau naudojasi internetu ir ieško informacijos jame, o ne laikraščiuose, knygose ar kt. Nors svetainių kūrimas Lietuvoje nėra labai išsivystęs, bet paieška internete nemažėja, o auga, taigi jei jūs neturite savo svetainės - jūs jau dabar netenkate dalies savo klientų.
Daugelyje veiklos sričių svetainės Lietuvoje yra visiškai neišnaudota terpė, taigi kas pirmas užsiims pozicijas tam ir atiteks vartotojai jaučiantys informacijos "badą".
Daugelis bijo pradėti reklamuotis internete jog nežino ar neišmano techninių niuansų svetainėse - tai nebėda, mes suteiksime visas paslaugas nuo idėjos, konsultavimo ir iki produkto paleidimo ar jo palaikymo paslaugų.
Paskaičiuokite savo veiklos finansus kuriuos išleidžiate reklamai - vizitinės, reklaminiai stendai, reklamos plotų pirkimas laikraščiuose, TV reklama, radijo reklama ar kt. Tai milžiniški pinigai palyginus su svetainių kūrimo kainomis ir jos nešama nauda, nes jūs gaunate klientus suinteresuotus tik į jūsų produktą ar paslaugą, taigi reklamos naudingumo koeficientas ženkliai išauga.
EPuslapis.lt siūlo visas paslaugas susijusias su internetinių svetainių kūrimu, nuo pradinės idėjos konsultacijos, jos įgyvendinimo ir populiarinimo po projekto paleidimo.  Užsisakę svetainių kūrimą pas mus, Jūs gausite visą paslaugų paketą už tikrai gerą kainą.
Verslas jūsų - svetainių kūrimas mūsų.
Mes kuriame ne tik naujas svetaines, bet ir atnaujiname senas, teikiame svetainių administravimo paslaugas, atliekame SEO optimizaciją Jūsų svetainei.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą