2011 m. liepos 29 d., penktadienis

Durys

Medžio masyvo lauko durų ir vidaus durų gamyba – viena iš UAB Laukobaldis įmonės veiklos krypčių. Medžio masyvo duris gaminame iš pušies, juodalksnio, liepos, uosio bei ąžuolo medienos. Mediena durims kruopščiai atrenkama iš žiemos metu supjautų medžių ir apdirbama mūsų dirbtuvėse nuo rąsto iki gaminio. Durys gaminamos iš gerai išdžiovinto (9 ± 2%) medžio masyvo. Durys gaminamos pagal mūsų arba pagal individualų kliento sukurtą modelį. Medinės lauko durys gaminamos rėminės konstrukcijos iš klijuotos medienos, lakuojamos arba dažomos įvairių spalvų dažais.
Duris sudaro stakta ir varčia. Durų varčios gaminamos su užkaitu, o į staktą įleidžiama tarpinė. Tai užtikrina durų sandarumą, pagerina garso izoliaciją. Staktos gaminamos įvairaus pločio. Galimi tiek stačiakampiai, tiek arkos formos durų staktų ir varčių variantai. Vidaus durys gali būti su slenksčiu arba be jo. Klientui pageidaujant durys nulakuojamos, nubeicuojamos ar nudažomos. Taip pat sudedame reguliuojamus vyrius, spynas ir rankenas. Stiklines duris įstikliname pagal Jūsų pasirinktą stiklo spalvą, raštą.
Mūsų įmonėje dirba labai kvalifikuoti staliai ir meistrai, kurie seniai dirba ir gali prisitaikyti prie kliento pageidavimų. Mes galime patarti klientui apsispręsti renkantis modelius, stiklą, medienos rūšį.
Šios durys suteiks išskirtinį interjerą, saugumą bei tikrą natūralumą Jūsų namams.

1 komentaras: