2011 m. liepos 15 d., penktadienis

EPuslapis.lt - SEO optimizacija Jūsų svetainei

Tai Lietuvoje sparčiai populiarėjantis reklamos būdas. Daugelis susiduria su problema,kad kai tik atidaro svetainę į ją niekas neužsuka. Ką tokiu metu daryti? Kaip žinote 98% Lietuvos gyventojų naudojasi www.google.lt paieškos sistema ir  žinant šį faktą lietuviškiems projektams nereikia optimizuoti svetainių kitoms paieškos sitemoms, išskyrus Google. Taigi, mūsų suteikta seo optimizacija padėsianti pasiekti aukštesnių rezultatų www.google.lt  paieškos sitemoje jum padės turėti savo klientų ratą.
Parinksime raktines frazes (angl. keyword) atitinkančias jūsų veiklos sritį, ištirsime konkurentų turimus puslapius ir jų pozicijas paieškos sitemoje. Sukursime raktinių frazių panaudojimo strategiją, kuria vadovaujantis galima bus kūrti puslapio vidinę ir išorinę optimizaciją.
SEO optimizacija skaldoma į dvi rūšis - vidinę ir išorinę puslapio optimizaciją. Kas tai? Vidinė optimizacija, tai veiksmų procesas susijęs su svetainės vidinės struktūros, programavimo stiliaus, tekstų( pagal raktines frazes) koregavimu ir dar daug kitų veiksnių, kurie atliekami svetainės viduje t.y. pataisymai atliekami kode ar administravimo srityje. Išorinis optimizavimas, tai Jūsų svetainės reklamavimas kitose svetainėse, atgalinių nuorodų (angl. backlinks) sukūrimas, svetainės užregistravimas svetainių kataloguose ir t.t. Tai veiksmų seka, kuri yra vykdoma nesikišant į Jūsų svetainės vidinę struktūrą, tekstus ar kodą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą