2011 m. liepos 31 d., sekmadienis

Sodo nameliai – ramybės šaltinis

Sodo namelis yra svarbus bruožas sodui, sodas neatrodo patrauklus jei namelis paprastas, nuobodus ar atrodo taip kaip daugumos. Savininkams dažnai trūksta laiko ir pinigų namelį įsirengti taip kaip nori jie. Jeigu jūs norite atnaujinti savo sodą – geriausias sprendimas pasistatyti nedidelį ir jaukų sodo namelį arba renovuoti seną. Atnaujintas sodo namelis atrodys patrauklus ir turės savo pridėtinę vertę prie viso sodo įvaizdžio.

Įmonių siūlomi sodo nameliai yra labai įvairaus asortimento kuris atitiks net ir išrankiausią klientą. Ką beišsirinktumėte, tai tik skonio reikalas, bet jis atspindės jums būdingą požiūrį ir unikalumą. Galite rinktis iš įmonių katalogų, susiprojektuoti patys ar net ir pasistatyti visą konstrukciją nenaudojant kitų šalių paslaugų.

Sodo namas tikrai naudingas. Jame galite laikyti savo sodo įrankius ir įrangą, galite įsirengti kaip savaitgalio praleidimo būdui ar priiminėti svečius, o gal net klientus. Paskutinių dienų tendencijomis sodų bendrijose, kurios yra netoli miesto, „auga“ namai nepanašūs į sodo namelius, nes miesto gyventojus vilioja patraukli  žemės kaina, todėl būkite atsargūs pasirinkdami vietą, juk nenorėtumėte turėti sodo namelio vidury gyvenamojo rajono. Visada renkatės jūs.

Namelių stilius yra labai įvairus – nuo sendinto ir senovinio iki šiuolaikinio ar visko sujungta į mišrią vientisą visumą. Aptarkite su šeima ko norėtumėte būtent JŪS ir pradėkite veikti. Sodo nameliai statomi iš rąstų, lentų, karkasiniai ar mūriniai. Bet pasirinkus namelį iš medžio jis būna žymiai jaukesnis nei mūrinis, juk medis visada yra unikalaus šašto ir iš gamtos teikiamų produktų yra suteikiamas papildomas jaukumas.

Pasirinkimo sprendimas priklauso nuo jūsų poreikių, o prireikus profesionalų pagalbos visada galima su jais pasikonsultuoti jums iškilusiais klausimais. Atlikite tai nepriekaištingai, o po to mėgaukitės ramybe.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą